Pangasius v cibulovo-hořčicovém těstíčku

Recepty, Ryby

Suroviny

2 plátky pangasia
sůl
pepř
těstíčko:
2 polévkové lžíce majolky
1 vejce
1/2 cibule
2 polévkové lžíce hořčice
hladká mouka na zahustění těstíčka
strouhanka na obalení
olej na pánev

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené plátky pangase dobře vysušíme papírovou utěrkou, osolíme a opepříme je.

  2. V misce si vytvoříme těstíčko tak, že smícháme všechny suroviny a cibuli nastrouháme na hrubém struhadle.

  3. Rybu do těstíčka naložíme alespoň na jednu hodinu, pak plátky obalíme ve strouhance.

  4. Rozehřejeme na pánvi větší množství oleje a rybu na něm opečeme z obou stran.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!