Pangas s fazolkami a bramborami

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

2 filety pangase
sůl
sušený česnek
1/2 sáčku mražených fazolek
5 brambor
lžička másla
lžička olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Filety necháme rozmrazit, důkladně osušíme, osolíme a okořeníme česnekem (s ním nešetříme).

  2. Na dno silnostěnnké pánve dáme lžičku másla a oleje, rozpustíme a vložíme očištěné brambory, nakrájené na 2-3 milimetrové plátky. Promícháme, osolíme, nasypeme lehce rozmrazené fazolky a poklademe filetami pangase.

  3. Pánev přiklopíme a na středním plameni necháme dusit 20min.

  4. Poté vrstvu brambor shrneme stranou, zvýšíme plamen a pangase zprudka krátce orestujeme, aby trochu chytil barvu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!