Hovězí maso, zapečené pod bramborovým pyré

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Kaše:
500 g brambor
sůl dle chuti
horké mléko dle potřeby
bylinky (saturejka, majoránka, tymián) dle chuti
2 porce guláše (připraveného podle oblíbeného receptu nebo podle odkazu v poznámce)

Postup přípravy receptu

  1. Dáme vařit brambory. Uvařené brambory přecedíme a necháme je asi 3 minuty odkryté. Poté brambory dobře rozmačkáme. Vložíme je zpět do hrnce. Přidáme horké mléko a dobře vše zamícháme. Pyré mícháme metličkou, aby bylo krásně nadýchané.

  2. Do pyré přidáme nasekané bylinky. Kostky masa z guláše zalijeme horkým pyré z brambor a dáme zapéci do rozehřáté trouby, dokud kaše nezrůžoví a pak podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!