Nutrie na smetaně (bez tuku)

Recepty, Jiné maso

Suroviny

hřbet a žebra z nutrie
1 cibule
2 dl nízkotučného mléka
hladká mouka, cca 2 lžíce
sůl
bobkový list
nové koření
1 lžička sladké papriky

Postup přípravy receptu

  1. Hřbet a žebra vložíme do tlakového hrnce, přidáme 1 nakrájenou cibuli, sůl a koření. Zalijeme vodou a vaříme cca 45 minut.

  2. Uvařené maso vyjmeme z vývaru, vývar přecedíme. Maso obereme a necháme stranou.

  3. Vývar přelijeme do hrnce, zahustíme moukou rozmíchanou ve studené vodě, povaříme, přidáme mléko a znovu povaříme. Maso vrátíme do omáčky a prohřejeme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!