Mokrý hafan

Recepty, Moučníky

Suroviny

1 L mléka
2 ks pudink jahodový
2 ks kompot jahodový
5 lžic cukr kostkový
1 balení piškot
1 balení barevného máčku
1 šlehačka ve spreji

Postup přípravy receptu

  1. Vezmu dortovou formu. Vyskládám ji piškotama, které jsem namočila v kompotové štávě. Skládáme tři vrstvy na sebe.

  2. Až mám hotovo naskládám navrch piškot, kompotové jahody, které jsem nechala odkapat!

  3. Mezi tím si připravím pudink, který osladím podle chuti. Až je pudink hotový, naleju ho na ovoce a piškoty až do vrchu. Poté uhladím do rovna. Úplně na konec posypu barevným mákem a dám do chladna na 12 hodin.

  4. Až je mokrý hafan hotový, nakrájíme na talířky a ozdobíme šlehačkou! Velmi chutné!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!