Minutková krkovička s houbovou omáčkou

Recepty, Minutky

Suroviny

1 plátek krkovice (2 cm vysoký)
hrst mražených hříbků
1 dl smetany 33%
sůl
pepř
olivový olej
nasekaná plocholistá petrželová nať

Postup přípravy receptu

  1. Plátek krkovičky potřeme lehce olejem, osolíme a opepříme z obou stran. Do pánve si nalijeme trošku olivového oleje. Jakmile je pánev rozpálená, vložíme plátek krkovice a zprudka opečeme z obou stran cca 4 minuty.

  2. Maso poté vyjmeme a udržujeme teplé. Do výpečku nalijeme 1 dl smetany a přidáme hrst mražených hub. Společně krátce povaříme a jakmile smetana zhoustne, přidáme nasekanou petrželovou nať. Podáváme s chlebem, ale hodí se i hranolky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!