Mexický guláš z krůtích srdíček
Recepty, Pokrmy z vnitřnostíSuroviny
- 700 g krůtího srdce
- 3 větší cibule
- 2 PL sádla
- 1 kostka masoxu
- 1 malý rajčatový protlak
- 1 malý hrášek
- 1 kukuřice
- 2 zelené papriky
- hladká mouka
- sůl, pepř
- paprika sladká
- chilli, mletý kmín
Postup Mexický guláš z krůtích srdíček
Postup přípravy receptu
-
Na sádle do zlatova osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme očištěná srdíčka (já krájel na 4 díly, byla větší) a necháme zatáhnout. Přidáme papriku, koření, rajčatový protlak a asi 25 minut vaříme v papiňáku..
Pokud jsou srdíčka měkká, tak přidáme nakrájenou papriku, hrášek a kukuřici (podle chuti, já dal 2/3 plechovky) a dalších 5-10 minut vaříme.. Poté podle potřeby zahustíme moukou smíchanou s vodou a za stálého míchání provaříme..