Marinovaná štika

Recepty, Ryby

Suroviny

filet z mořské štiky
2 lžíce oleje
1/2-1 lžíce chilli pasty - podle chuti
1 stroužek utřeného česneku
1/2 - 1 lžička třtinového cukru
lžíce rybí omáčky
lžička citronové šťávy
snítka nasekaného kopru
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Z oleje, chilli, cukru a zbytku přísad připravíme marinádu. Štiku nakrájíme na větší kousky. Vmícháme marinádu a rybku pěkně marinádou obalíme.

  2. Odložíme do druhého dne do lednice. Na pánvi rozehřejeme trošku oleje a rybu zprudka opečeme. Trvá to pár minut. Po té ji necháme chvíli odležet, cca 3 -4 minuty. Stačí k tomu jen chléb nebo bagetka.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!