Lehká jahodo- kokosová bublanina.

Recepty, Moučníky

Suroviny

200 g hladké mouky
3 vejce
125 g másla
10 lžic cukru
5 lžic mléka
7 lžic oleje
1 prášek do pečiva
Navrch:
500 g jahod
5 lžic kokosu
3 lžíce cukru na obalení jahod (jahody obalím v cukru a kokosu)

Postup přípravy receptu

  1. Máslo a cukr umícháme do pěny, přidáme žloutky jeden po druhém, přiléváme olej a mléko, lehce vmícháme sníh z bílků. Nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Poklademe obalenými jahodami.

  2. Kokos co zbyde nasypeme navrch.

  3. Dáme na vymaštěný a moukou vysypaný plech.

  4. Pečeme při 200°C tak 40-50 minut.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!