Kuřecí bábovka od bublouše

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

1,5 kg kuřecích řízků
1 pár pikantní klobásy (nákrájíme na proužky)
10 dkg krájený lovecký salám
20 dkg krájené anglické slaniny
25 dkg strouhaný sýr
6 vajec
sůl
pepř
pažitka
pečící papír
forma na bábovku

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsíčka rozkrojíme na polovinu, naklepeme, osolíme, opepříme.

  2. Formu vyložíme pečicím papírem, na dno dáme několik plátků masa, pár plátků anglické, lovecký salám, klobásu, strouhaný sýr, nakrájenou pažitku, na to rozklepneme 4 vejce, přidáme lovecký, klobásu, strouhaný sýr, pažitku, zbylé plátky masa a na závěr zalejeme rozšlehanými vejci s pažitkou a strouhaným sýrem.

  3. Pečeme asi 1,5 hodiny na 250°C.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!