Vajíčkový salát s Hermelínem a jablkem

Recepty, Saláty

Suroviny

6 vajec uvařených na tvrdo
1 Hermelín
1 sladké oloupané jablko
2 jarní cibulky bílá část, nebo šalotky
200 g zakysané smetany
1-2 lžíce majonézy
lžička hořčice
špetka cukru
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Oloupaná vejce, Hermelín, jablko a cibuli nakrájíme na kousky. Hermelín se bude lépe krájet, když ho dáte před tím na půl hodiny do mrazáku.

  2. Vše dáme do misky a opatrně spojíme se smetanou, hořčicí a majonézou. Dochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Dáme alespoň na 2 hodiny proležet do lednice. Podáváme s čerstvým pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!