Krůtí prsa na medu a čili

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

300 g krůtích prsíček
200 g řapíkatého celeru
1 ks paprikového lusku
1 PL feferonkové pasty
1 PL kečupu
1 PL sojové omáčky
2 PL oleje
2 PL medu
1 PL sladkokyselé chilli omáčky
sůl
grilovací koření
pepř
zázvor
olej

Postup přípravy receptu

  1. Krůtí prsa nakrájíme na drobnější kostky a naložíme do směsi, kterou jsme vymíchali z feferonkové pasty, kečupu, sojové omáčky, oleje, sladkokyselé pálivé omáčky a koření. Koření je podle chuti a zázvoru jen špetka. Je dobré nechat v lednici marinovat do druhého dne.

  2. Papriku a řapíkatý celer nakrájíme na drobno a promícháme s medem. Na rozpálený olej dáme orestovat až začne pěkně vonět, shrneme na stranu a přidáme naložené maso a orestujeme, potom to vše dobře promícháme a podle chuti dosolíme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!