Krůtí karbanátky s řapíkatým celerem a zázvorem

Recepty, Mleté maso

Suroviny

500 g mletého krůtího masa
2 menší řapíky celeru
2 cm zázvoru
50 g špeku
1 vejce
1 rohlík
4 stroužky česneku
hrst majoránky
1 lžička koření Domácí sekaná
sůl
pepř
strouhanka

Postup přípravy receptu

  1. Rohlík namočíme do vody nebo mléka.

  2. Nakrájíme nadrobno řapíky celeru a nastrouháme zázvor.

  3. Nadrobno nakrájíme špek (krůtí maso je dost libové), do mísy dáme vymačkaný rohlík, přidáme všechny suroviny, dobře vymícháme a tvoříme karbanátky které obalíme ve strouhance a smažíme.

  4. Smažím ve fritovacím hrnci.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!