Jednoduché špagety Marinara

Recepty, Bezmasá jídla

Suroviny

300-400 g špaget
konzerva sekaných rajčat
1 lžíce protlaku
1 menší cibule
3-4 stroužky česneku
sušená bazalka a oregano
sůl
pepř
chilli (nemusí být)
olivový olej
parmazán na posypání
špetka cukru na dochucení

Postup přípravy receptu

  1. Špagety dáme vařit do vařící a osolené vody. Vaříme na skus. Mezitím na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s česnekem. Přidáme protlak a minutku restujeme.

  2. Vlijeme rajčata, přidáme sůl a pepř a vaříme 10-15 minut. Omáčku podle potřeby zředíme vodou ze špaget. Nakonec dochutíme bylinkami a podáváme se špagetami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!