Fusilli s tuňákem a zeleninou

Recepty, Těstoviny

Suroviny

150 g těstovin Fusilli (vrtulky)
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
2 zralá velká rajčata
1 menší cuketa
kousek cibule
2 stroužky česneku
bazalka
oregano
sůl
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě. Rajčata spaříme a oloupeme. Cibuli a česnek nasekáme na jemno, osmahneme na olivovém oleji a po chvíli přidáme nakrájená rajčata.

  2. Osolíme, ochutíme bylinkami, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a necháme dusit aspoň 15 minut, aby se omáčka provařila a chutě spojily.

  3. Poté přimícháme odkapanou konzervu tuňáka a uvařené těstoviny a už jen lehce prohřejeme.",


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!