Eintopf samotáře Rermora

Recepty, Polévky

Suroviny

1 kg uzeného masa s kostí
kysané zelí
mrkev
celer
petržel
5 stroužků česneku
1 paprika
4 brambory
2 cibule
5 žampionů
hrst krup
hlíva ústřičná
bobkový list
nové koření
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme cibuli. Podlijeme trochou vody z vývaru a přidáme nakrájenou mrkev, papriku, celer, petržel, česnek. Chvilku podusíme.

  2. Mezitím obereme uzené maso, které následně spolu s houbami, bramborami, kořením a zelím přidáme do hrnce. Dolijeme vývarem a vaříme do změknutí brambor.

  3. Nakonec přidáme kroupy, které jsme uvařili zvlášť.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!