Dušené hovězí s uzeninou a brokolicí

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

80 dkg zadního hovězího
5 dkg špeku
1 cibule
3 špekáčky
2 lžíce kečupu
2 lžíce majolky
1 lžíce hrubozrnné hořčice
1 brokolice
1 masox
voda

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, cibuli, špek a špekáčky na kostičky a vše spolu orestujeme v papiňáku na trošce oleje.

  2. Přidáme rozdrobený masox, kečup, majolku, hořčici a košťál brokolice nakrájený také na kostičky a zalijeme vodou, aby bylo vše lehce potopené.

  3. Papiňák zavřeme a necháme dusit cca 20 min.

  4. Zbylé růžičky brokolice povaříme krátce v osolené vodě, poté zprudka zchladíme, aby zůstala svěží barva. Podáváme s rýží.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!