Debrecínská svačinková pomazánka

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g čerstvé debrecínské pečeně / nebo šunky /
1/4 červené papriky
1/2 stonku řapíkatého celeru
130 g Lučiny
1,5 PL bílého jogurtu
sůl
1 jarní cibulka

Postup přípravy receptu

  1. Debrecínskou pečeni pokrájíme na kousky a tyčovým mixerem pomixujeme.

  2. Nasekáme najemno stonky řapíkatého celeru, papriky a cibulku.

  3. V misce rozmícháme Lučinu s 1 lžící bílého jogurtu, přidáme pokrájenou debrecínku, pokrájenou zeleninu, osolíme a vše zamícháme.

  4. Pomazánku necháme v uzavíratelné nádobě vychladit. Podáváme s pečivem jako svačinku.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!