Čokoládový pudink s jablky a piškoty
Recepty, Pro dětiSuroviny
- 1 čokoládový pudink BIO v prášku (nebo vanilkový)
- 1/2 l rýžový nápoj Zajíc
- 4 lžíce třtinového cukru (nebo podle chuti)
- 2 jemně strouhaná čerstvá jablka (popř. rozdušené nebo kompot)
- 2 hrstě bezlepkových piškotů
- 8 lžic bílého jogurtu
- skořice
Postup Čokoládový pudink s jablky a piškoty
Postup přípravy receptu
-
Připravíme si 1/2 l mléka podle návodu na krabici, v horkém mléce rozpustíme cukr a uvaříme pudink.
Do 4 pohárků rozdělíme strouhaná jablka, navrstvíme piškoty a zalijeme pudinkem.
Po zchladnutí přidáme na každou porci 2 lžíce bílého jogurtu. Posypeme skořicí. Můžeme podávat i teplý.