Čokoládový pudink s jablky a piškoty

Recepty, Pro děti

Suroviny

1 čokoládový pudink BIO v prášku (nebo vanilkový)
1/2 l rýžový nápoj Zajíc
4 lžíce třtinového cukru (nebo podle chuti)
2 jemně strouhaná čerstvá jablka (popř. rozdušené nebo kompot)
2 hrstě bezlepkových piškotů
8 lžic bílého jogurtu
skořice

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme si 1/2 l mléka podle návodu na krabici, v horkém mléce rozpustíme cukr a uvaříme pudink.

  2. Do 4 pohárků rozdělíme strouhaná jablka, navrstvíme piškoty a zalijeme pudinkem.

  3. Po zchladnutí přidáme na každou porci 2 lžíce bílého jogurtu. Posypeme skořicí. Můžeme podávat i teplý.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!