Česká bageta

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

bageta tmavá
200 g pečeného bůčku
kysané zelí
křen
tatarská omáčka
zakysaná smetana
hořčice
nakládaná okurka
sůl
pepř
mletá paprika
1 cibule
voda

Postup přípravy receptu

  1. Bůček osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Přidáme 1 cibuli, podlijeme troškou vody a dáme péci. Bagetu rozkrojíme a pomažeme tatarskou omáčkou zjemněnou smetanou.

  2. Bagetu pak poklademe plátky vychladlého bůčku. Maso potřeme hořčicí. Navrch navršíme kysané zelí důkladně zbavené vody.

  3. Posypeme strouhaným křenem a poklademe kolečky sterilované okurky. Přiklopíme druhou půlkou bagety.

  4. Zabalíme do folie a dáme na hodinku do lednice. Poté podáváme s vychlazenou dvanáctkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!