Červená řepa s brynzou

Recepty, Předkrmy

Suroviny

4 malé vařené červené řepy
1 kostka bryndzy
1/2 kelímku zakysané smetany (cca 100 g)
rozmarýn
pár vlašských ořechů

Postup přípravy receptu

  1. Brynzu necháme změknout při pokojové teplotě, v míse ji potom rozmícháme se zakysanou smetanou.

  2. Červenou řepu nakrájíme na kolečka.

  3. Tvoříme malé komínky - vždy kolečko červené řepy, které natřeme brynzou se zakysanou smetanou, na to opět kolečko červené řepy a opět brynzu.

  4. Posypeme rozmarýnem a ozdobíme kouskem vlašského ořechu.

  5. Před podáváním necháme vychladit v ledničce.

  6. Podáváme s bagetkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!