Bůček s kapsou

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

1 kg bůčku
250 g mletého masa
200 g salámu dle chuti (já použila Horal)
1 vejce
1 chilli paprička
1 plechovku hrášku
1 cibule
česnek
koření Čarodějka
pepř
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Bůček si omyjeme, vykostíme a opatrně do něj ostrým nožem prořízneme díru. Bůček osolíme, opepříme a okořeníme a dáme do chladna odpočinout.

  2. Dále si nachystáme mleté maso: vmícháme vejce, koření, česnek, cibuli, na jemno nakrájenou papričku a hrášek.

  3. Nachystaným mletým masem naplníme bůček. Vsuneme do mletého masa na hranolky nakrájený salám, pro jistotu zajišťuju provázkem.

  4. Dáme do pekáčku osolíme, opepříme a posypeme kmínem.

  5. Podlejeme vodou a pečeme na 180-200°C v zavřeném pekáči.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!