Bílá klobása pečená na cibuli, pivu a rajčatech

Recepty, Ostatní

Suroviny

3 hrubší bílé klobásy
3 cibule
2 stroužky utřeného česneku
konzerva krájených rajčat
lžíce pikantní hořčice
3-4 beraní rohy
300 ml světlého slabšího piva
sůl
pepř
chilli podle chuti
trochu oleje

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli nakrájíme na hrubo. Klobásy opečeme zprudka na trošce oleje. Do pekáčku dáme cibuli a na ni položíme klobásy i s výpekem.

  2. Rajčata smícháme s hořčicí, solí, pepřem a česnekem. Směs nalijeme na klobásy a zalijeme pivem. Přidáme rohy a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 st cca 30-40 minut. Podáváme s chlebem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!