Zelí z červené řepy, bramborový knedlík a masové kostky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

červená řepa
cibule
olej
sůl
ocet
Knedlík:
brambory
krupice
vejce
polohrubá mouka
libové maso (já použil vepřovou kýtu)

Postup přípravy receptu

  1. Červenou řepu okrájime od slupky a na struhadle nastrouháme a orestujeme na pánvi. Nepodlévá se, vodou si pustí svoji.

  2. Lehce ji dochutíme soli a pepřem. Přidáme lžičku octa a dusíme, než se odpaří dostatečné množství vody.

  3. Maso nakrájíme na větší kostky. Na pánvi osmahneme cibulku dozlatova a přidáme maso. Lehce orestujeme a dusíme doměkka.

  4. Z uvedených ingrediencí si připravíme bramborový knedlík.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!