Vepřové nudličky v čínském zelí

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

600 g vepřové kýty
sůl
pepř
3 lžíce červeného vína
1 cibule
2 stroužky česneku
1/2 čínského zelí
1 červená paprika
olej
1 lžíce solamylu
1 lžíce sójové omáčky

Postup přípravy receptu

  1. Kýtu nakrájíme na tenké nudličky a vložíme do misky. Nudličky osolíme, opepříme, promícháme s vínem a asi hodinu necháme odpočinout.

  2. Oloupanou cibuli a česnek pokrájíme nadrobno. Čínské zelí a papriku nakrájíme na nudličky.

  3. Na pánvi rozpálíme olej a zprudka na něm osmahneme cibuli. Vepřové nudličky pečlivě obalíme v solamylu, vložíme do pánve a orestujeme.

  4. Po chvilce přidáme česnek, sójovou omáčku, čínské zelí, papriku a vše podusíme. Podáváme s rýží nebo s čínskými nudlemi.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!