Vepřové nudličky s cuketou, rajčaty a jablky

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

400 g vepřového masa (plecko, kýta)
olej
sůl
koření Garam masala (nebo kari)
2 jablka
4 rajčata
400 g cukety

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plátky naklepeme a nakrájíme na nudličky. Posypeme kořením, zakapeme 2 lžícemi oleje a necháme odležet.

  2. Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje, maso opečeme, přidáme na proužky nakrájené cukety, osolíme, vsypeme plátky jablek (jablka neloupeme), osmahneme, trochu podlijeme vodou, případně vývarem či vínem) a krátce podusíme. Přidáme nakrájená rajčata a za stálého míchání chvíli dusíme.

  3. Podáváme s vařenou rýží ochucenou kurkumou, nebo i s brambory či těstovinami.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!