Tuňák salát s fazolemi a majonézou

Recepty, Saláty

Suroviny

1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě (130 g)
1 menší konzerva fazolí (bílé, černé nebo červené, jaké máte právě doma)
1 stonek řapíkového celeru drobné nakrájeného
1 malá cibule drobné nakrájená
2 polévkové lžíce majonézy (může se dát i více, když majonézu máte rádi)
sůl
pepř podle chutí
šťávu z citronu na pokapání

Postup přípravy receptu

  1. Konzervu s tuňákem otevřeme a scedíme všechnu šťávu. Konzervu s fazolemi také scedíme a dobře propláchneme ve studené vodě. Tuňáka dáme do misky, vidličkou rozmícháme.

  2. Přidáme 2 lžíce majonézy, celer drobně nakrájený, cibuli drobně nakrájenou, fazole a to buď celou malou konzervu a nebo asi 5 polévkových lžic (podle vaší nálady). Dobře zamícháme. Ochutíme solí a pepřem a pokapeme citrónem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!