Trhané kuřecí v kaiserce

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

2 kuřecí stehna
200 g kořenové zeleniny
3 stroužky česneku
malá cibule
3 kuličky nového koření
pár kuliček celého pepře
libeček
sůl
pepř
Dále:
rajčata
kroužky červené cibule
plátky sýra
2 lžíce majonézy (tatarské omáčky)
2 lžíce pikantního kečupu
čerstvě mletý pepř
kaiserky
volská oka podle počtu porcí
listový salát nebo rukola

Postup přípravy receptu

  1. Omytá stehna dáme vařit s cibulí, česnekem, nakrájenou zeleninou a kořením. Dostatečně osolíme a uvaříme do měkka.

  2. Uvařená stehna zbavíme kůže a kostí. Obrané maso natrháme dvěma vidličkami na vlákna. Majonézu smícháme s kečupem, rajčata nakrájíme na kolečka.

  3. Kaiserky rozkrojíme, můžeme je opéct, ale nemusíme. Začneme ukládat majonézu, salát, maso (poprášené čerstvě mletým pepřem), sýr, rajčata, vejce a cibuli. Záleží na fantazii. Přiklopíme vrškem a můžeme podávat.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!