Texaska pikantni pecene

Recepty, Hovězí maso

Suroviny

Texaská pikantní hovězi plec:
1 kg hovězí plec
http://www.beefretail.org/deImagesBR/BeefRawCut/Chuck/1080Pot Roast Bnls.jpg
1 lžáce oleje
1/2 hrnku kečupu
1/2 větší cibule na hrubo nakrajet
1/2 lžičky práškové hořčice
1/2 lžičky chili prášku a nebo palivé papriky
1 hrnek vody
1/2 zelené papriky nadrobno rozsekané
1 rozetřený stroužek česneku
1 lžíce hnědého cukru
sůl
pepř
(Na oleji osmazime maso na obou stranach, v misce smichame vse ostatni.
Maso dame do pekacku nebo hrnce, ktery ma poklicku a je dobry na peceni, zalijeme omackou.
Troubu rezehrej na 175 C a vloz pekacek s masem, prikrytym bud poklici a nebo alum. folii na 3 hodiny a nech dusit/peci.
Podavej s osmazenym bramborem a zelene fazolky.)

Postup přípravy receptu

  1. postup uveden u ingredienci


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!