Těstoviny s fenyklem

Recepty, Těstoviny

Suroviny

400 g těstovin
2 fenykly
1 cibule
200 g mascarpone
2 stroužky česneku
sůl
pepř
olej
ořechy
šťáva z 1/2 citronu

Postup přípravy receptu

  1. Fenykel nakrájame na pásiky.

  2. Cestoviny uvaríme al dente a scedíme.

  3. Na oleji orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme fenykel a restujeme cca 3 minúty. Osolíme, okoreníme a pridáme šťavu z ½ citróna.

  4. Na panvici orestujeme na plátky nakrájaný cesnak, pridáme cestoviny a za stáleho miešania 2 min restujeme. Pridáme fenyklovú zmes, mascarpone a opäť za stáleho miešania ohrievame asi 2 minúty.

  5. Na tanieri porcie posypeme sekanými orechami a hneď podávame.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!