Teplý kuřecí salát s pak choi

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

300 g kuřecích prsou
1 zelí pak choi
1 červená cibule
1 bílá cibule
1 jarní cibulka
sůl
pepř
olivový olej
3 lžíce sójové omáčky
1 lžička čerstvého zázvoru
kurkuma
kuřecí vývar na podlití (postačí i voda)

Postup přípravy receptu

  1. Jako první jsem si ve WOK pánvi na olivovém oleji osmahla na plátky nakrájené cibule.

  2. Po chvíli jsem k nim přidala na nudličky nakrájené kuřecí maso, nastrouhaný zázvor, kurkumu, sůl a pepř.

  3. Maso jsem krátce orestovala a přidala sójovou omáčku a nadrobno nakrájenou jarní cibulku.

  4. Směs jsem podlila trochou vývaru a jako poslední do pánve přišlo na tenké proužky nakrájené zelí pak choi. Zelí jsem nechala lehce změknout a pánev odstavila. Podávejte teplé.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!