Šmakoun na nudličky s kari a cibulí

Recepty, Dietní recepty

Suroviny

1 plátek Šmakouna (100 g)
1/2-1 lžička kari
1 cibule
2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu

  1. Šmakouna nakrájíme na nudličky, lehce osolíme a posypeme kari kořením.

  2. Dáme do misky, promícháme a necháme aspoň hodinu odležet.

  3. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, dáme do hrnce s malým množstvím vařicí vody a asi 5 minut bez pokličky spařujeme. Pak scedíme.

  4. Odleželého Šmakouna zprudka opečeme na oleji, pak do něj zamícháme dobře odkapanou cibuli a ještě chvíli prohřejeme a podáváme s rýží nebo s brambory.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!