Slovácký salát

Recepty, Saláty

Suroviny

500 g kabanosu
2 cibule
4 sterilované okurky
100 ml majolky
MARINÁDA:
1 lžíce plnotučné hořčice
2 lžíce oleje
2 lžíce octa
2 lžíce kečupu
1 lžíce worcestrové omáčky
2 lžičky cukru
sůl
pepř podle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Kabanos nakrájíme na kolečka nebo na půlměsíce, cibuli nakrájíme podle kabanosu a okurky na kolečka. Já osobně mám ráda hodně cibule a hodně okurek.

  2. V míse namícháme marinádu, do ní přimícháme majolku a pak do toho vmícháme všechny nakrájené ingredience.

  3. Necháme uležet do druhého dne a podáváme s pečivem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!