Salát s grilovaným hovězím

Recepty, Saláty

Suroviny

hovězí steak
ledový salát
rajčata
čerstvé papriky
jarní cibulky
vařené zelené fazolky
vařené brambory ve slupce
vejce natvrdo
Na zálivku:
olivový olej
vinný ocet
dijónská hořčice
rozmačkaný stroužek česneku
čerstvá bazalka
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Nejrpve vymícháme dohladka zálivku z výše uvedených surovin. Měla by být krémové konzistence.

  2. Na grilovací pánvi na troše olivového oleje, opečeme papriky, jarní cibulky a na měsíčky nakrájené brambory.

  3. Ledový salát natrháme na kousky a rozložíme na talíř, na něj naaranžujeme opečenou zeleninu, rajčata, pokrájené fazolky a vejce na čtvrtky.

  4. Na rozpálené pánvi opečeme maso z obou stran, tak, jak chceme, aby bylo propečené.

  5. Necháme chvilku v alobalu odležet a nakrájíme na tenké plátky, který přidáma na salát, pokapaný zálivkou.

  6. Maso osolíme a opepříme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!