Rošťáci z Malšína

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g kuřecích prsních řízků (ale může být i vepřové)
Na marinádu:
2 PL sojové omáčky
1 PL oleje
1 PL plnotučné hořčice
1 PL kečupu
1 vejce
1 PL Solamylu
3 stroužky prolisovaného česneku

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny na marinádu dáme do mísy a rozšleháme, ručně nebo pomocí elektrického šlehače. Řízky naklepeme a důkladně osolíme. Každý řízek vymácháme v marinádě a skládáme do misky.

  2. Na závěr zalijeme zbytkem marinády a necháme v chladu několik hodin uležet. Poté grilujeme na kameni nebo opékáme na pánvi. Jako příloha je super čerstvé pečivo a zeleninový salát.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!