Roláda z mletého masa se špenátem a mozarellou

Recepty, Mleté maso

Suroviny

750 g míchaného mletého masa
1 tvrdší houska
250 g zmrazeného listového špenátu
2 Mozarelly
1 vejce
sůl
pepř
petrželka
brambory
čerstvé papriky
česnek

Postup přípravy receptu

  1. Housku nakrájenou na kostičky si namočíme do trochy vody.

  2. Maso, vejce, vymačkanou housku, nasekanou petrželku, sůl a pepř smícháme v míse.

  3. Položíme na kousek potravinářské folie a přikrejeme druhým kouskem folie a vyválíme z masa plát.

  4. Špenát v kastrůlku na plotně necháme rozmrazit, mozarellu nakrájíme na kostičky.

  5. Na vyválené maso rozetřeme špenát, trochu osolíme a poklademe mozarellou. Pomocí spodní folie zavineme do rolády a přendáme na máslem vymazaný plech.

  6. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, česnek oloupeme a přidáme k roládě na plech a dáme do trouby péct na 200st.

  7. Po 10 minutách přidáme ještě na kostky nakrájenou papriku a na kolečka porek a dáme do trouby dopéct.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!