Rančerský salát

Recepty, Saláty

Suroviny

200 g salámu Junior (nebo dietního)
3 vejce natvrdo
150 g sladkokyselých okurek
350 g konzervovaných fazolí v tomatě
100 g cibule
100 g Majolky
100 g krémové smetany
1 lžíce hořčice Bona
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Salám Junior, vejce natvrdo a sladkokyselé okurky nakrájíme na drobné kostičky a promícháme.

  2. Přidáme k nim fazole v tomatě, jemně nakrájenou cibuli, Majolku, krémovou smetanu, hořčici a špetku soli. Opět dobře promícháme.

  3. Aby salát co nejvíce lahodil také oku, na talířích můžeme ozdobit bohatou zeleninovou oblohou - například z hlávkového salátu, červených a žlutých paprik.

  4. Příloha: chléb nebo jiné pečivo.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!