Pudingové strašidýlko

Recepty, Zdobení

Suroviny

vanilkový puding Dr. Oetker
kakaový puding Dr. Oetker
800 ml mléka
2 lžíce cukru
čokoláda na zdobení
šlehačka při servírování

Postup přípravy receptu

  1. Samostatně, ale nejlépe zároveň uvaříme oba pudingy. Pokud jste na to sama/sám, obě mléka předehřejte, aby mezi uvařením nebyla dlouhá doba a 1. uvařený puding nevychladl.

  2. Do misek, které jsme lehounce vytřeli olejem, dáváme po lžících střídavě různě velké skvrny. Povrch uhladíme a dáme řádně vychladnout – ztuhnout.

  3. Rozehřátou, ale už vychladlou čokoládou (horká by tekla, špatně by se zdobilo) namalujeme oči, vlasy a ruce. Jako ústa můžeme použít kočičí jazýček, nebo na pečící papír uděláme silnější jazýček z čokolády a po ztuhnutí vložíme do naříznutého otvoru.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!