Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem

Recepty, Pomazánky

Suroviny

70 g mrkve
60 g celeru
50 g petržele
1 cibule
30 g másla
1/2 svazku medvědího česneku
sůl
pepř
1 lžička dijonské hořčice
2 lžíce majonézy

Postup přípravy receptu

  1. Všechnu kořenovou zeleninu očistíme a nastrouháme na hrubé slzy, cibuli nakrájíme nadrobno. Na rozehřátém másle necháme cibuli zesklovatět, pak přidáme nastrouhanou zeleninu a restujeme doměkka. Vypneme a necháme zchladnout.

  2. Pak do zeleniny vmícháme medvědí česnek nasekaný nadrobno, hořčici, sůl, pepř a nakonec vmícháme majonézu. Před podáváním necháme chvilku odležet, aby se propojily chutě.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!