Pomazánka z černé ředkve

Recepty, Pomazánky

Suroviny

250 g bulvy černé ředkve (já měla 2 kusy)
250 g tvarohu (vanička)
100 g čerstvého sýra s česnekem (Lídl)
čerstvé bylinky: pažitka, libeček - lze vynechat, petrželka, citronová bazalka - možno použít i obyčejnou
jarní cibulka
asi 2 cm křenu
citronový pepř
červená paprika
limetková šťáva
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Očištěnou ředkev nastrouháme - velikost slziček zvolíme dle toho, jak jemnou pomazánku chceme mít. Osolíme, opepříme a dáme stranou.

  2. Tvaroh umícháme s rozsekanými bylinkami, nastrouhaným křenem a cibulkou, osolíme, opepříme.

  3. Smícháme s ředkví, dochutíme paprikou, pepřem, limetkou, solí. Pečlivě promícháme a necháme odležet.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!