Pikantní zelný salát s ovocem

Recepty, Saláty

Suroviny

350 g hlávkového bílého zelí
3 červené pomeranče (viz POZN.)
2 jablka
2 PL červeného balzamikového krému
limetková šťáva dle chuti
špetka soli
citronový pepř
chilli koření – dle chuti
cukr dle potřeby

Postup přípravy receptu

  1. Zelí nakrouháme. Z jednoho pomeranče vymačkáme šťávu, zbylé dva rozkrájíme na kousky a vše přidáme k zelí.

  2. Jablka omyjeme, pokud mají pěknou slupku, neloupeme. Nakrájíme na drobné kousky, vmícháme do salátu.

  3. Ochutíme balzamikem, okořeníme. Necháme chvilku odležet, případně ještě dochutíme a podáváme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!