Pikantní pangasové nudličky

Recepty, Ryby

Suroviny

4 filety pangasia
1 lžíce citronové šťávy
1 lžička chilli omáčky či několik kapek tabasca
2 vejce
1 lžíce sojové omáčky
sůl
1 lžička prášku do pečiva
olej

Postup přípravy receptu

  1. Rozmrazené filety důkladně osušíme a nakrájíme na 1,5-2cm široké nudličky.

  2. V míse smícháme s citronovou šťávou, chilli omáčkou (tabascem) a solí a necháme 10 min. odležet.

  3. Vajíčka rozšleháme se sojovou omáčkou, dosolíme podle chuti a důkladně promícháme s práškem do pečiva (odlehčí a nadýchá krustu).

  4. Nudličky rybího masa obalíme v ochucených vajíčkách a zprudka osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

  5. Osmažené kousky necháme odkapat na savém papíru.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!