Pikantní krůtí kostky

Recepty, Drůbeží maso

Suroviny

500 g krůtího ořezu
svazek naťové cibulky
žlutá paprika
menší konzerva sterilovaného hrášku
malý rajský protlak
špetka chilli
asi lžíce hladké mouky
mletý černý pepř
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme bílé části cibulky, krájené maso a papriku, osolíme, opepříme a krátce orestujeme.

  2. Podlijeme vodou nebo vývarem, přidáme protlak, chilli a povaříme téměř do změknutí masa.

  3. Zahustíme trochou mouky rozmíchané ve vodě, přidáme scezený hrášek a aspoň 15-20 minut provaříme. Podáváme s rýží, sypané krájenou natí cibulky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!