Pečený losos s limetkou a s fazolkami na estragonu

Recepty, Ryby

Suroviny

Filet z lososa
Limetková kůra z 1/2 limetky nastrouhaná
Limetková šťáva
100 g zelených fazolových lusků
Estragon (použila jsem sušený)
Extra panenský olivový olej
Sůl

Postup přípravy receptu

  1. Troubu rozehřejeme na 180°C.

  2. Rybu lehce pokapeme limetkou, posolíme a posypeme nastrouhanou kůrou z limety. Dáme péct na cca 13 minut.

  3. Fazolky zbavíme stopek a vložíme na pár minut do vroucí osolené vody. V míse smícháme asi lžíci olivového oleje, špetku soli a vetší špetku estragonu (nebo snítku čerstvého nasekanou najemno).

  4. Fazolky scedíme, propláchneme studenou vodou a okapané promícháme v míse s olejem a estragonem.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!