Páv - slaná gratulace

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

toustový chleba
pomazánky:
česneková pomazánka
křenová pomazánka
3 druhy sýrů
5 druhů uzenin
ředkvičky
hrozny

Postup přípravy receptu

  1. Základnu tvoří toustový chléb 4x3 ks, promazaný česnekovou a křenovou pomazánkou, proložený šunkou a poličanem.

  2. Vše je ve 3 vrstvách, poslední je šunka a pak je vše přikryto plátem eidamu, rozpuštěném v mikrotenovém sáčku v horké vodě a vyváleném do potřebného rozměru.

  3. Tělo je vykrojeno ze sýru a ostatní je patrné z fotografie.

  4. Když byste se také nechali zlákat, tak při skládání začněte shora a ty růžičky s hrozny dělejte tak, že tam nejprve musíte dát kousek pomazánky, do ní vsadit kuličku hroznu a pak okolo ty lístečky ze salámu.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!