Obložená a oblíbená ruská vejce

Recepty, Studená kuchyně

Suroviny

6 vajec, uvařených natvrdo
200 g uzeniny Herkules
150 g paprikového salámu
200 g šunky
pomazánka (viz poznámka z chlebíčků nebo ze závitků)
majonéza
6 kyselých okurek
6 plátků uzeného sýra
zelená petrželka

Postup přípravy receptu

  1. Ze všech zbytků, které se nevyužily při přípravě obložených chlebíčků u předešlého receptu jsem do misek naskládala něco podobného, jako naše známá ruská vejce.

  2. Na dno mističek jsem dala pomazánku, kterou jsem dávala na chlebíčky u předešlého receptu. Pak jsem položila na pomazánku půlku vejce, uvařeného natrvrdo a narovnala jsem ozdobně salámy, šunku, uzený sýr a kyselou okurku. Ozdobila jsem vše trochou majonézy a zelené petrželky.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!