Moje další makrelová pomazánka s domácí lučinou

Recepty, Pomazánky

Suroviny

1 uzená makrela (dělala jsem z 1/2)
1 vejce natvrdo
domácí Lučina:
500 ml jogurtu
1/3 smetana na vaření nebo šlehačka(80 ml)
špetka soli
1 vrchovatá lžíce másla
2 lžíce majonézy
(nějaké bylinky dle výběru:)
kopr
petrželka hladkolistá
sůl (dle chuti)

Postup přípravy receptu

  1. Nejdřív si uvaříme vajíčko natvrdo, aby nám vychladlo, pak dáme do misky obrané maso z makrely a vidličkou ho rozmačkáme a přidáme všechny ingredience-máslo, majonézu, bylinky, nastrouhané vajíčko, lučinu a promícháme, můžeme i našlehat, kdo by měl málo slané, může přisolit.

  2. Mažeme na chleba, nebo jiné pečivo a dobrá večeře je hotová!


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!