Minutkové kančí medailonky s fazolkami a liškami

Recepty, Jiné maso

Suroviny

300 g mladého kančího masa z kýty
300 g zelených fazolek
100 g slaniny
hrst lišek
cca 3 PL smetany na vaření
drcený zelený pepř (sušený)
sůl
olej

Postup přípravy receptu

  1. Nejprve povaříme v osolené vodě fazolky na skus. Maso nakrájíme na medailonky o síle cca 1,5 cm, osolíme a okořeníme nadrceným zeleným pepřem. Opečeme je z obou stran na rozpáleném oleji, vyjmeme a uchováme je v teple.

  2. Přidáme do výpeku orestovat nakrájenou slaninu a lišky a po chvíli vhodíme i okapané fazolky. Podlijeme smetanou a provaříme na požadovanou hustotu. Přilijeme i zbytek šťávy, který nám vytekl z odložených medialonků. Dochutíme podle potřeby solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!