Minutková játra

Recepty, Pokrmy z vnitřností

Suroviny

500 g vepřových jater
olivový olej
1 PL provensálského koření
1 PL sušeného medvědího česneku
1 KL sojové omáčky
čerstvě mletý pepř
kouřová sůl
6 sušených naložených rajčat
1/2 cibule (nakrájené na jemná kolečka)
2 stroužky česneku na slabé plátky

Postup přípravy receptu

  1. Játra nakrájíme na plátky, posypeme kořením, medvědím česnekem, zakápneme olivovým olejem. Necháme zhruba hodinu marinovat. Játra zprudka opečeme na rozehřáté pávi, přidáme nakrájená sušená rajčata, cibuli, česnek a dusíme pod poklicí asi 5 minut, nakonec dochutíme pepřem a kouřovou solí.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!