Marinované vepřové nudličky s fazolkami

Recepty, Vepřové maso

Suroviny

3 plátky libovější vepřové krkovice
1 cibule
sůl
Marináda:
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
1 lžíce worcesteru
3 lžíce kvalitního kečupu
1 lžička medu
1 lžička sladké papriky
1/2 lžičky pepře
4 stroužky česneku
olej na pánev
mrazené fazolky
sůl, čerstvě mletý pepř
oříšek másla

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme ho. Cibuli nakrájíme na kostičky. Suroviny na marinádu důkladně promícháme, přidáme utřený česnek, masové nudličky promícháme s marinádou, přisypeme cibuli a necháme marinovat minimálně 2 hodiny.

  2. V pánvi rozehřejeme menší množství oleje, maso zprudka opečeme. V menší pánvi rozpustíme máslo, přidáme mrazené fazolky, osolíme je a opepříme čerstvě mletým pepřem, pánvičku částečně přikryjeme, dusíme 10 minut, během kterých necháme vodu z fazolek odpařit.

  3. Měkké fazolky přidáme do pánve s masem, promícháme.


Líbí se vám recept? Sdílejte recept!